Sedar Soares

De politie heeft een tiental tips binnengekregen over de in 2003 in Rotterdam gedode 13-jarige Sedar Soares. Sedar 13 jaar zou per ongeluk betrokken zijn geraakt bij een ripdeal.


Pin Op Leeswensen

Het is voor zover bekend voor het eerst dat deepfake-technologie wordt ingezet voor een getuigenoproep.

. 13-jarige Sedar Soares spreekt in deepfake getuigen van moord toe. Hij was met vriendjes sneeuwballen aan het gooien bij een Rotterdams metrostation. De politie heeft de video gemaakt.

Sedar Soares een Kaapverdisch-Nederlandse jongen van dertien jaar oud was op zaterdagavond 1 februari 2003 boven op een parkeergarage bij het Rotterdamse metrostation Slinge met meerdere andere kinderen sneeuwballen aan het gooien naar voorbijgangers en. 1 day agoDe in 2003 doodgeschoten 13-jarige jongen Sedar Soares doet vanavond met behulp van moderne technieken zelf een oproep aan de dader en getuigen om zich te melden. De video werd voor het eerst.

De video werd voor het eerst getoond in de documentaire Spreek. His sister Janet narrates the scene urging the perpetrators and any witnesses to the murder to come forward. Om eindelijk de dood van Sedar Soares 13 op te kunnen lossen heeft de Rotterdamse politie een wereldprimeur.

Er werd op sociale media met bewondering op deze wereldprimeur. Sedar Soares die in 2003 op 13-jarige leeftijd werd doodgeschoten in Rotterdam heeft in een deepfake-video zelf de dader en getuigen gevraagd om zich te melden. Politie en justitie komen er niet uit.

NOS Radio 1 Journaal NOS 23 mei 2022 0600 - 0930. Sedar wordt in de documentaire Spreek. Super Specific Book Recommendations Vol.

Samen met zijn familie en andere nabestaanden doet Sedar Soares een indringende oproep aan getuigen en aan de dader om te spreken. De video kwam bij veel mensen keihard binnen. Om zo deze zaak alsnog op te lossen.

Commissioned by the Rotterdam police and broadcast on NPO1 viewers can watch as Sedar Soares walks across a football field. Sedar Soares die in 2003 op 13-jarige leeftijd werd doodgeschoten in Rotterdam heeft in een deepfake-video zelf de dader en getuigen gevraagd om zich te melden. The Dutch police and relatives of 13 year old Sedar Soares made a deepfake video in which Sedar is brought back to life.

23 hours agoSedar Soares. De politie heeft de afgelopen dagen via de opsporingstiplijn een tiental tips binnengekregen over de schietpartij van 2003 in Rotterdam-Slinge waarbij de 13-jarige Sedar Soares het leven. Hij deed gisteravond in een deepfake-video zelf een oproep op de televisie aan de dader en getuigen om zich te melden.

10 hours agoSedar Soares who was shot dead in 2003 has been brought back to life in a video. Het parkeerdek waar hij werd doodgeschoten Rijnmond De doodgeschoten tiener Sedar Soares komt zondagavond zelf aan het woord in een documentaire over het coldcaseteam in. 6 hours agoDe in 2003 in Rotterdam gedode 13-jarige Sedar Soares doet zondagavond met behulp van moderne technieken zelf een oproep op de televisie aan de dader en getuigen om zich te melden.

23 hours agoSedar Soares spreekt op tv zelf getuigen aan over zijn dood in 2003 38 minuten geleden Algemeen 0 keer gelezen Rotterdam - Met moderne technieken roept de in 2003 doodgeschoten Sedar Soares toen 13 jaar vanavond zondag 22 mei zelf een oproep op de televisie aan dader en getuigen om zich te melden. The Best Books Weve Read This Year. Het coldcaseteam laat het in 2003 omgebrachte slachtoffer zélf aan de dader vragen.

Vermoorde Sedar Soares 13 roept dader en getuigen op. 1 day agoDe in 2003 in Rotterdam gedode 13-jarige Sedar Soares doet zondagavond met behulp van moderne technieken zelf een oproep op de televisie aan de dader en getuigen om zich te. Δύο ηλικιωμένες πλήρωσαν 88000 ευρώ σε κέντρο αισθητικής - Η μία έπαθε σοβαρές βλάβες.

Een documentaire een liedje van zanger Waylon en een oproep waarin de overleden Sedar zelf verschijnt. Murdered Sedar Soares calls on perpetrator and witnesses in a deepfake video Murder For the first time ever a deepfake video is used to help try solving a cold case. They hope that after 19 years this case finally gets solved.

9 hours agoPolitie en justitie haalt de coldcase van de 13-jarige Sedar Soares opnieuw naar boven en gebruikt dit keer en unieke aanpak een heus media-offensief. In de video roepen Sedar en zijn zus de dader en getuigen op mee te helpen de zaak op te lossen. Een documentaire een liedje van zanger Waylon en een oproep waarin de overleden Sedar zelf verschijnt.

De 13-jarige Sedar Soares werd in 2003 in Rotterdam doodgeschoten maar een dader werd nooit gevonden. 11 hours agoDe politie heeft een nieuwe manier bedacht om een bijna twintig jaar oude zaak op te lossen. 8 hours agoPolitie Eenheid Rotterdam heeft maandag een deepfakevideo van de gedode Sedar Soares gepubliceerd.

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό. Politie en justitie haalt de coldcase van de 13-jarige Sedar Soares opnieuw naar boven en gebruikt dit keer en unieke aanpak een heus media-offensief. De zaak van Sedar Soares kwam eerder deze week weer in het nieuws toen bekend was geworden dat het coldcaseteam ervan uitgaat dat de jongen per abuis en onschuldig is getroffen door een kogel.


Pin On Bible Journal Judges


25 53 Novelle Gebaseerd Op De Tragische Dood In 2003 Van De Dertienjarige Sedar Soares Indringend Beschreven Vanuit Het Perspectief Va Book Cover Books Cover


Log In Tumblr Daria Werbowy Vogue Paris Editorial Fashion


Tuya S Marriage Dvd Nieuwe Maan Bruidegom Film


Pin On Coloring


Blake Crouch De Wayward Pines E Bookserie Boeken Thrillers Bibliotheek


Wanneer De Mieren Schreeuwen Boeken Lezen Boeken Lezen


Hjoed 2 Februari Dodge Rams Vrachtwagens Nassau


25 53 Novelle Gebaseerd Op De Tragische Dood In 2003 Van De Dertienjarige Sedar Soares Indringend Beschreven Vanuit Het Perspectief Va Book Cover Books Cover


Ingrid Vander Veken Zestig Een Dagboek Le Blog De Cdr Mededelingen Dagboek Boeken Aantekeningen


Transip Reserved Domain Boeken Populaire Boeken Literatuur


25 53 Novelle Gebaseerd Op De Tragische Dood In 2003 Van De Dertienjarige Sedar Soares Indringend Beschreven Vanuit Het Perspectief Va Book Cover Books Cover


Ochtend In Jenin Susan Abulhawa 9789462371088 Boeken Boeken Lezen Roman


Pin On Gelezen Boeken 2015


25 53 Novelle Gebaseerd Op De Tragische Dood In 2003 Van De Dertienjarige Sedar Soares Indringend Beschreven Vanuit Het Perspectief Va Book Cover Books Cover


Simone Rocha Sheer Layer Skirt Layered Skirt Skirts Clothes Design


Pin Op Products

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel